Kun seier som gjelder – Oppsal Håndball

Kun seier som gjelder

Onsdag spilles siste runde i Postenserien i Oppsal Arena, der det gis gratis adgang til alle.

I sesongens siste Postenligakamp må Oppsal ta skalpen til Flint Tønsberg for å ha mulighet til å ende på den trygge 9.plassen. Samtidig gjelder det da at Levanger ikke tar poeng i sin hjemmekamp mot Storhamar, som spilles samtidig som Oppsal-Flint. Dersom dette scenarioet slår til vil de blå være klare for Postenligaspill også neste sesong. Alle andre resultater vil innebære  kvalifiseringskamper mot Skrim.

Først og fremst gjelder det altså å hente hjem to poeng mot Flint. Tønsberglaget vant da lagene møttes i Vestfold i januar, om enn knepent (21-20). Siden den gang har det gått litt opp og ned for Flint, men etter at Gunnar Pettersen tok over som trener i vinter har kurven i det siste pekt oppover.

Vestfoldlaget kommer til Oppsal Arena med 4 strake seire i serien. Flint knuste for eksempel Glassverket i sin siste kamp (31-18), og det tar vi som en sikker indikasjon på at det ikke er noen enkel oppgave som venter Oppsaljentene på onsdag. Skal dette gå veien må innsatsen skjerpes noen hakk fra det som ble vist i kampen mot Levanger på søndag.

Til denne enormt viktige serieavslutningen vil publikum ha gratis inngang i Oppsal Arena. Likevel  vil Oppsal innkassere 100 kroner for hver tilskuer som møter opp – det kaller vi en vinn-vinn-deal! 20 sponsorer betaler nemlig 5 kroner for hver publikummer som stiller i Oppsal Arena.

Still derfor opp i hopetall i Oppsal Arena onsdag kl 18.00, og gi din verdifulle hjelp på veien mot fornyet Postenligakontrakt!

Oppsal trenger publikums hjelp (noblad.no)

 

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen