Levanger bør slås – Oppsal Håndball

Levanger bør slås

Det går mot en svært spennende serieavslutning for Oppsal.

Med to serierunder igjen ligger Oppsal på 9.plass på tabellen, med samme antall poeng som Levanger, som befinner seg på plassen under, dvs. kvalikplassen. Og nettopp disse to lagene møtes i sesongens nest siste kamp i Levanger på søndag.

Med seier i søndagens kamp vil Oppsal være sikret videre spill i Postenligaen neste sesong. De vil være i posisjon til å knive med Flint om den siste sluttspillplassen når disse lagene møtes i Oppsal Arena førstkommende onsdag. Dersom søndagens kamp i Trønderhallen skulle få et annet utfall, vil  Oppsals endelige plassering til syvende og sist også være avhengig av resultater i andre kamper.

Det absolutt greieste vil altså være å ta med to poeng hjem fra Levanger. Da lagene møttes i Oppsal Arena i oktober kontrollerte Oppsal begivenhetene (25-18), og det er lov å håpe på gjentakelse  søndag. Med rett skjerping bør det være en overkommelig oppgave, til tross for bortebane.

Den viktige kampen i Levangerhallen starter søndag kl 18.00 og vises naturligvis på TV2 Sumo.  Som alltid når det gjelder kamper i Postenligaen oppdateres kamputviklingen løpende på NHFs online-tjeneste.

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i hver kamp i Postenligaen! Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen direkte til deg