Arne Senstad til Oppsal – Oppsal Håndball

Arne Senstad til Oppsal

Arne Senstad vil bli en verdifull ressurs i Oppsals trenerteam neste sesong.

Oppsal Håndball har inngått avtale med Arne Senstad som trener for damelaget for kommende sesong. Han skal utgjøre damelagets trenerduo sammen med hovedtrener Djordje Teodorovic.

Microsoft Word 2013 Cost

Arne Senstad er 43  år, og har betydelig erfaring, både som spiller på elitenivå, og senere som trener. De siste sju sesongene har han vært hovedtrener i Storhamar Håndball, der han har gitt en vesentlig bidrag til gode resultater de siste sesongene. Storhamar tok blant annet bronsemedaljer forrige sesong, og Arne Senstad ble da kåret til årets trener i Postenligaen.

Arne Senstad gleder seg til å starte opp i Oppsal Håndball. -Etter sju fantastiske år i Storhamar, ser jeg fram til å fortsette trenergjerningen i Oppsal! Jeg har fått et utrolig godt inntrykk av klubben og den jobben som gjøres i alle ledd. Det skal bli en fornøyelse å lede elitelaget videre sammen med Djordje, og jeg kan love at vi skal legge forholdene godt til rette for sultne spillere som ønsker seg opp og fram!

-Jeg håper at jobben med å sette sammen en ambisiøs spillergruppe nå skyter fart, og at vi etterhvert kan komme i gang med treningen mot nye mål for denne tradisjonsrike klubben. Men først blir det selvfølgelig viktig å avslutte inneværende sesong på en god måte.

-Jeg har stor tro på mange gode stunder i Oppsal Arena i tiden framover, og drømmer om god håndball, fullsatte tribuner og stor entusiasme!


Arne Senstad, snart permanent på plass i Oppsal Arena

Leder av sportslig Morten Larsen er svært tilfreds: -Dette blir en utrolig spennende konstellasjon, som vi som arbeider rundt laget ser på som en fantastisk mulighet for å ta laget et stort steg videre.

-Da Arne signaliserte at han skulle gi seg i Storhamar ga det oss en sjanse vi ikke ville la gå fra oss. Arne vil med sin erfaring være en viktig brikke til å forsterke arbeidet rundt laget. Jeg har veldig tro på at dette vil gi en stor positiv effekt på at vi skal kunne oppnå de målsetninger vi har satt oss, sier Morten Larsen.

Det at Arne Senstad nå velger å fortsette trenerkarrieren sin i Oppsal Håndball sier absolutt alt om både klubben og han, uttaler en svært fornøyd hovedtrener Djordje Teodorovic.

-Vi har kjent hverandre en god stund og har alltid hatt en veldig fin tone, så det er med store ambisjoner jeg ser fram mot neste sesong og samarbeidet med Arne. Jeg er ikke i tvil om at vi sammen skal klare å løfte Oppsals damelag opp til et enda høyre sportslig nivå.

Teodorovic fortsetter: -Håndballentusiaster på Oppsal og i Oslo generelt kan glede seg over utviklingen dette vil kunne medføre. Jeg er også svært glad på jentenes vegne og det fantastiske sportslige tilbudet de kommer til å få. Faktisk kan jeg bare karakterisere det hele med ett ord: GLEDE!


En spennende trenerduo: Djordje Teodorovic og Arne Senstad

Oppsal Håndball ønsker Arne Senstad hjertelig velkommen!

PS. Arne Senstad er forøvrig ikke helt ukjent med Oppsal. Han var faktisk spillende trener for herrelaget tilbake på 90-tallet.