En legende trer tilbake – Oppsal Håndball

En legende trer tilbake

Sorina Teodorovic har bestemt seg for å avslutte sin trenergjerning.

Sorina Teodorovic ønsker etter fire år som assistenttrener i Oppsal å tre tilbake. Det er en travel hverdag utenom håndballen som er årsaken til fratredelsen. Håndballinteressen er der fortsatt i stort monn, så Sorina kommer heretter til å bli en fast tribunesliter i Oppsal Arena.

Sorina har i stor grad vært med å utvikle damehåndballen i Oppsal til den posisjonen den har i dag. Hun har så absolutt vært med på å legge grunnlaget for den suksess som klubben nå opplever, og som forhåpentlig vil vare i mange år.

windows 8 professional 64-bit

Styret i Oppsal Håndball ønsker å rette en stor takk til Sorina, som i sin tid også var en av verdens beste spillere, for en fantastisk innsats i den tiden hun har vært i klubben.