Tid for poeng – Oppsal Håndball

Tid for poeng

Onsdag er det kun poeng som gjelder for Oppsaljentene.

Det gjenstår tre svært viktige seriekamper i årets Postenliga. To av disse er hjemmekamper, og nå på onsdag er det Gjøvik som skal til pers.

Totningene, som nå trenes av legenden Kjersti Grini, er allerede klare for spill i 1.divisjon neste år. På papiret er derfor dette en god poengsjanse for Oppsal.

Likevel vil vi advare litt med å ta for lett på oppgaven i Oppsal Arena. Gjestene spiller helt uten press og forventninger, og de har i tre av de senere kampene løftet seg og faktisk holdt følge med Stabæk, Flint og Levanger nesten til døra. I lagenes møte på Gjøvik i november ble det en jevn 1.omgang, før Oppsal dro i fra til en åttemålsseier.

Det vil derfor ikke overraske oss om onsdagens oppgjør lenge kan bli av det jevne slaget, men der hjemmejentene forhåpentlig vil dra kampen i land mot slutten. Denne jobben er alltid mye enklere med god støtte fra tribunen, så vi oppfordrer alle håndballsjeler med hjerte for Oppsal om å legge inn et besøk i Oppsal Arena på onsdag.

Husk at dette altså er nest siste  hjemmekamp, og at håndball oppleves aller best fra tribunen. Kampstart er kl 18.00 – velkommen i Oppsal Arena!

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i onsdagens kamp!
Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen direkte til deg