Stabæk for sterke – Oppsal Håndball

Stabæk for sterke

Et noe indisponert Oppsal hadde en katastofal svak åpning på kampen i Nadderudhallen.

Etter Oppsals solide seier mot Stabæk i Oppsal Arena for noen uker siden, fantes det visse forhåpninger om reprise blant Oppsals supportere.

Forhåpningene brast nesten før publikum fikk satt seg. Før det var spilt 10 minutter ledet bæringene 9-1, og kampen var punktert. Det er en umulig oppgave å hente inn et lag som går for medaljer med en så dårlig åpning. Ikke minst gjelder det for et lag som dessuten har hatt mye sykdom blant sentrale spillere, noe som har vært tilfelle for Oppsal denne uka.

Ved pause sto det 21-11 til Stabæk, og i den andre omgangen fortsatte målene å renne inn.  Til slutt endte det 39-25, kort sagt en kamp som Oppsaljentene bør glemme raskt. Det trengs for allerede førstkommende onsdag venter ny kamp mot et annet mulig bronselag. Da gjelder det Tertnes i Oppsal Arena.

Izabela Duda puttet 9 mål for Oppsal, mens Alette Stang Andersson ble kåret til Oppsals beste spiller av den lokale juryen. BB-prisen hos Stabæk gikk til Thea Karlshaugen Pettersen.

Husk at du også kan stemme på din favorittspiller fra kampen.
Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!


KAMPFAKTA
Stabæk 
– Oppsal 39-25 (21-11)
Postenligaen kvinner, 17. serierunde
Nadderudhallen 24. februar 2013, 230 tilskuere

Oppsal: Ilirjana Krasniqi, Marie Sundfør Tømmerbakke – Alette Stang Andersson 6, Mari Hegna 2, Rikke Alræk 3, Kamilla Ersek 3,  Julie Kvale, Izabela Duda 9, Helene Opperud, Marthe Johansen 1, Victoria Korir, Karoline Strømberg, Marte Røkke 1 og Rannveig Haugen

Målscorere Stabæk:  Stine Bredal Oftedal 8 (3),  Line Bjørnsen 7, Thea Karlshaugen Pettersen 5, Karoline Næss 4, Jenny Handal Sneve 4 (1), Sanna Solberg 3, Marte Lunder 3, Hanna Bredal Oftedal 3, Lisa Forsberg Bernhardsen 1, Christine Homme 2

Utvisninger: Oppsal: 2×2 min ; Stabæk: 1×2 min
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen

Kjemper for å unngå kvalikkplassen (noblad.no)

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen direkte til deg