Jevn kamp, men tap – Oppsal Håndball

Jevn kamp, men tap

Etter tre serietap på rad mot Glassverket var troen på seier stor, men det ville seg ikke for Oppsal denne gangen heller.

Kampen i Oppsal Arena var jevn, og ved pause sto det uavgjort 16-16. Midtveis i den andre omgangen opparbeidet bortelaget seg et forsprang, som Oppsal i de hektiske sluttminuttene ikke maktet å hente inn. Til slutt var det derfor drammenserne som kunne juble for seier 34-30. Noen ganger vil det liksom seg bare ikke…

Glassverket kunne dermed for fjerde gang på rad juble for to poeng mot Oppsal, noe som påførte Oppsals solide hjemmestatistikk en ørliten smell. For de blå gjelder det nå å fokusere på neste oppgave, som er bortemøte mot Stabæk om halvannen uke.

Kamilla Ersek (bildet) ble kveldens Oppsalspiller, og hun leverte også varene ved å notere seg for 8 mål, kveldens toppscorer for hjemmelaget. På Glassverket ble Jeanett Kristiansen kåret til beste spiller, også hun var sitt lags toppscorer med 9 mål.

Husk at du også kan stemme på din favorittspiller fra kampen.  Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!

Glassverket plaget Oppsal igjen (noblad.no)
– Oppsal ble skolejenter (dt.no)

 

KAMPFAKTA
Oppsal – Glassverket 30-34 (16-16)
Postenligaen kvinner, 16. serierunde
Oppsal Arena 13. februar 2013

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Madeleine Dahl Pettersen – Alette Stang Andersson 2, Mari Hegna 4, Rikke Alræk, Kamilla Ersek 8, Kari-Anne Henriksen 2, Julie Kvale, Izabela Duda 7 (1), Marthe Johansen 5, Victoria Korir, Karoline Strømberg, Marte Røkke og Rannveig Haugen 2

Målscorere Glassverket:  Jeanett Kristiansen 9, Charlotte Kristiansen 7, Mina Gustavsen 5, Veronica Kristiansen 5 (1),  Trine Olsen 4, Tiril Gunther Merg 4
Utvisninger: Oppsal: 1×2 min ; Glassverket: ingen
Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen direkte til deg