To poeng på Jæren? – Oppsal Håndball

To poeng på Jæren?

Det bør være mulig å innkassere sesongens andre borteseier på søndag.

Det har for alvor tetnet til på tabellen, der få poeng skiller lagene fra sjette til tiende plass. Oppsal ligger i øyeblikket på 8.plass med 11 poeng, men de blå har så absolutt sjansen til å forbedre situasjonen når de søndag møter nest-jumbo Sola på bortebane.

Sola står med bare 5 poeng og har kun Gjøvik bak seg. Det ser derfor noe kritisk ut for jærbuene. Dette kan selvsagt spore til ekstra innsats på søndag, og Sola-laget har så absolutt vist seg ikke å være noen kasteball selv om det altså har blitt smått med poeng. Laget har for øvrig hentet alle poengene hjemme i Åsenhallen.

Oppsal vant lagenes møte i Oppsal Arena 31-26, og Izabela Duda & co må uansett finne seg i et visst favorittstempel i søndagens kamp som blåses i gang kl 18.00.

Det er mulig å følge kampen på TV2 Sumo. Som alltid når det gjelder kamper i Postenligaen oppdateres kamputviklingen dessuten løpende på NHFs online-tjeneste.