To viktige hjemmepoeng – Oppsal Håndball

To viktige hjemmepoeng

Oppsal hektet av Vipers ved å holde lekestue med sørlendingene i begynnelsen av 2.omgang.

Oppsal festet grepet mot Vipers ganske tidlig i første omgang, og kunne gå til pause med ledelse 14-10 etter en omgang med godt forsvars- og målvaktspill.

Alette Stang Andersson (Foto: Morten Schau)

Etter en litt fomlete start på den andre omgangen, fulgte en knapp 10-minutters periode der de blå lekte med Vipers. Oppsal fosset i fra 14-12 til 22-12, og kampen føltes avgjort.

Litt spenning ble det likevel da tekniske feil og en del surr nesten tok gjestene tilbake i kampen. Nærmere enn 4 mål kom de likevel ikke, og mot slutten kontrollerte Oppsal inn til en komfortabel seier 30-22.

Marte Røkke, 18 år i dag! (Foto: Morten Schau)

Dagens Oppsalspiller ble Izabela Duda, som markerte sin 34-årsdag ved å notere seg for 13 mål. Marie Sundfør Tømmerbakke leverte en meget god kamp i mål, og Kari-Anne Henriksen overrasket nok mange på tribunen gjennom sitt comeback.

Kari-Anne Henriksen, comeback! (Foto: Morten Schau)

Marie Sundfør Tømmerbakke (Foto: Morten Schau)

På Vipers var det Kristine Lunde-Borgersen  som fikk BB-prisen. Hun var også sitt lags toppscorer.

Oppsal klatrer med kveldens seier opp til sjuendeplass på tabellen. Tabellsituasjonen er imidlertid svært jevn da det kun skiller 1 poeng fra sjetteplass til kvalikkplass.

De to neste kampene for Oppsal blir svært viktige, først mot Sola, deretter Glassverket i Oppsal Arena onsdag 13. februar.

Dagens to jubilanter, etter kampen… (Foto: Morten Schau)

Duda feiret bursdagen med 13 mål (noblad.no)