Viktig hjemmekamp på onsdag – Oppsal Håndball

Viktig hjemmekamp på onsdag

Bare to poeng skiller lagene som møtes i Oppsal Arena på onsdag.

Vipers ligger på sjetteplass med 11 poeng før onsdagens kamp, mens Oppsal med 9 poeng befinner seg på niendeplass. Kampen er derfor viktig med tanke på å etablere seg i mer trygt farvann.

Da lagene møttes i Kristiansand i oktober var det Vipers som gikk seirende ut, og Kristine Lunde-Borgersen & co kommer også fra en ganske klar seier i sin siste kamp mot Levanger søndag.

Oppsaljentene har levert strålende i sine siste hjemmekaper mot Stabæk og Storhamar, og med tilsvarende vilje onsdag bør poengmulighetene være gode i Oppsal Arena. Likevel er det stor sjanse for at dette blir en jevn og spennende kamp som alle håndballinteresserte absolutt bør få med seg fra tribunen. Kampstart er kl 18.00.

Etter damekampen spiller Oppsals herrelag seriekamp mot Bygdøy/Monolitten. Gutta ble klare for opprykk til 3.divisjon i helgen, og vil onsdag forhåpentlig kunne få vist seg fram for et stort publikum. Så publikum; møt opp for en kveld med masse håndball!

 

Husk at du nå enkelt kan stemme på din favorittspiller i hver kamp i Postenligaen! Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!