To nye år i Oppsal – Oppsal Håndball

To nye år i Oppsal

Postenligaens mestscorende spiller har i dag signert en ny toårsavtale med Oppsal.

Duda var i flere sesonger blant de toneangivende spillerne hos Storhamar, der hun scoret 555 mål på 75 offisielle kamper. Før fjorårssesongen ble Hamar og Postenligaen erstattet med Oppsal og 1.divisjon.

Izabela Duda gjorde alt riktig også i 1.divisjon, og var en svært sentral brikke i Oppsals jubelsesong som endte med opprykk. Dudas fantastiske scoringsrekord med 265 seriemål, mer enn 10 scoringer per kamp, sier det meste. Så langt denne sesongen har det blitt mer enn 7 nettkjenninger i gjennomsnitt, og med det topper hun målstatistikken i Postenligaen.

-Izabela har kvaliteter som gjør at hun kan gå rett inn på hvilket lag det enn måtte være, sier trener Djordje Teodorovic. -Vi er naturlig nok svært glade for at hun satser videre i Oppsal. Med Duda på plass i troppen har vi lagt et godt fundament for de nærmeste årene.

Izabela selv er svært tilfreds og ser fram til flere sesonger i Oppsal: -Håndball er en veldig viktig del av livet mitt, og jeg trives så godt her i klubben at når muligheten kom så var dette et enkelt valg for meg. Slik jeg nå ser det vil det være naturlig å bli i Oppsal ut karrieren.