Oppsal til Trondheim – Oppsal Håndball

Oppsal til Trondheim

Det tette januarprorgammet i Postenligaen fortsetter onsdag med kamp mot Byåsen i Trondheim Spektrum.

Etter svært gode prestasjoner på hjemmebane skal Oppsal igjen ut i en vanskelig bortekamp. Byåsen har nærmest abonnert på andreplassen i Postenligaen i mange år, og mye rart skal skje for at det blir endring på dette denne sesongen.

Da lagene møttes i Oppsal Arena i seriepremieren i september holdt Oppsal følge i et kvarter før Byåsen dro i fra til en klar seier (23-37). Trønderlaget har siden kun tapt for Larvik, og ligger på stø kurs for nye sølvmedaljer. Etter å ha innledet 2013 med heller svake opptredener til Byåsen å være mot Sola og Gjøvik, synes det som om formkurven igjen peker oppover for trønderlaget, som i to siste kampene lett har ekspedert Tertnes og Levanger. Ida Alstad  & co er berettiget et soleklart favorittstempel i Trondheim Spektrum på onsdag.

Oppsal har vært for mye opp og ned i bortekampene så langt i sesongen. Et mål på onsdag får være å levere gode prestasjoner gjennom to fulle omganger, så får det heller være at det kanskje ikke er nok til å ta med poeng hjem til Oslo.

Det vil være mulig å følge kampen på TV2 Sumo, og som alltid når det gjelder kamper i Postenligaen oppdateres kamputviklingen dessuten løpende på NHFs online-tjeneste. Merk at kampstart i Trondheim Spektrum er allerede kl 17.30.