Spenning hele veien – Oppsal Håndball

Spenning hele veien

Sesongens til nå mest spennende Postenligakamp i Oppsal Arena endte uavgjort 22-22.

Storhamar var på forhånd ganske store favoritter i Oppsal Arena, men Oppsal markerte seg igjen som et vanskelig å møte på hjemmebane.

Publikum fikk se en jevn og svært spennende kamp. Lagene fulgte hverandre tett, med Storhamar ofte ett mål eller to foran. Oppsal viste imidlertid enorm vilje i forsvarsarbeidet, og lot aldri gjestene fra Hamar få mye arbeidsrom.

På et tidspunkt i kampen ledet gjestene med tre mål (16-19), men de blå lot seg ikke stresse. To raske mål av talentfulle Marte Røkke brakte Oppsal i ny nærkontakt, og mot slutten av kampen var det faktisk hjemmelaget som var i føringen både 21-20 og 22-21. Kamilla Sundmoen, for dagen beste spiller på Storhamar, utlignet halvminuttet før full tid. Hjemmejentene maktet siden ikke å få til en avslutning på kampens siste angrep.

Alt i alt var vel poengdeling et greit utfall. Resultatet gir Oppsal ett poeng som vil være godt å ta med seg når serien til slutt skal summeres opp. Og publikum, vel 400 i tallet, ja de fikk full valuta, for jevne håndballkamper er det artigste som finnes!

BB-prisen hos hjemmelaget gikk i kveld helt fortjent til målvakt Marie Sundfør Tømmerbakke. Izabela Duda noterte seg for 7 mål og ble med det mest-scorende på hjemmelaget, mens Maja Jakobsen scoret samme antall for Storhamar.

For Oppsal venter ny kamp på onsdag, da borte mot Byåsen.
Neste hjemmekamp spilles 30. januar, og det blir et svært så viktig oppgjør mot Vipers.

Duda & Co reddet poeng mot Storhamar (noblad.no)
Sundmoen reddet uavgjort (h-a.no)
Slet mot tidligere lagvenninner (adressa.no)

KAMPFAKTA
Oppsal – Storhamar 22-22 (9-11)
Postenligaen kvinner, 12. serierunde
Oppsal Arena 20. januar 2013, 420 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Madeleine Dahl Pettersen – Alette Stang Andersson 2, Mari Hegna 3, Rikke Alræk 2, Kamilla Ersek 2, Julie Kvale, Izabela Duda 7, Marthe Johansen 4, Victoria Korir, June Bøttger, Karoline Strømberg, Marte Røkke 2 og Rannveig Haugen

Målscorere Storhamar: Maja Jakobsen 7, Kamilla Sundmoen 6, Betina Riegelhuth 4 (2), Karoline Fredriksen 2, Lise Løke 2, Linn-Marie Birkeland 1

Utvisninger: Oppsal: 3×2 min; Storhamar: 3×2 min
Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen

(Alle foto: Morten Schau)