Nye poeng på hjemmebane? – Oppsal Håndball

Nye poeng på hjemmebane?

Oppsal har variert i prestasjonene hele sesongen. Søndag er jentene igjen klare for å vise at de duger i eliten.

Etter sesongbeste mot Stabæk i siste hjemmekamp, var Oppsal ikke til å kjenne igjen i forrige helgs bortemøte mot Flint. På søndag venter ny hjemmekamp, denne gang mot fjorårets bronsevinnere Storhamar. God motstand motiverer til skjerpet innsats, og i Oppsal Arena ønsker hjemmejentene nok engang å reise seg.

Storhamar avga Anja Edin til Larvik før sesongen, men søndagens motstander står likevel tilbake med et solid mannskap, noe også lagets femteplass på tabellen viser. De toneangivende på Storhamar er Maja Jacobsen, Kamilla Sundmoen, Lise Løke og ikke minst lillesøster Riegelhuth (Betina), som i forrige serierunde passerte Izabela Duda som hittil mest-scorende i Postenligaen.

Som sagt er Oppsal trigget før søndagens kamp, og det gjelder kanskje Marthe Johansen, Rannveig Haugen og  Izabela Duda spesielt, som alle har en fortid nettopp i Storhamar.


Tre Oppsalspillere med fortid i Storhamar. (Foto: Morten Schau)

Storhamar vant lagenes oppgjør på Hamar med klare sifre. Det var en kamp som svingte veldig, og der Oppsal raknet det siste kvarteret. Vi har stor tro på en mye jevnere og mer spennenede kamp i Oppsal Arena på søndag. Kampstart er 18.00 – velkommen!

Husk at du nå enkelt kan stemme på din favorittspiller i hver kamp i Postenligaen! Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!