Viktig kamp på søndag – Oppsal Håndball

Viktig kamp på søndag

Søndagens oppgjør i Slagenhallen betyr mye for begge lag.

Bare to poeng skiller lagene som braker sammen på søndag. Flint har 6 poeng og ligger på den utsatte 10.plassen på tabellen, mens Oppsal med søndagens seier mot Stabæk klatret forbi Vipers og opp på 8.plass. Tabellen er imidlertid jevn både oppover og nedover, så seier i Tønsberg vil være viktig med tanke på å innta en god tabellposisjon ved halvspilt serie.

Dersom Oppsaljentene varter opp med samme vilje og lagmoral som i Oppsal Arena på søndag bør sjansene være gode for at poengene blir med hjem til Oslo. På den annen side lever hver kamp sitt eget liv, og til tross for at Flint på papiret er en enklere oppgave enn Stabæk, vil det være svært viktig å nullstille før kampen i Slagenhallen blåses i gang. Nivåforskjellen mellom de aller fleste lagene i Postenligaen er så liten at dersom et lag bare senker seg litt kan det få store følger.

Det vil på ingen måte overraske om det blir en jevn kamp i Slagenhallen. Oppsal viste mot Stabæk at laget nå fint står 2×30 minutter, og kanskje er det nettopp det som vil bli utslagsgivende på søndag.

Alle med hjerte for Oppsal minnes om at det er kort reisetid fra Oslo til Tønsberg, så legg gjerne turen dit på søndag. For ihuga fans er det en god oppsjon å kombinere Postenligaoppgjøret med et besøk på Peter Wessel Cup i Larvik, der Oppsal i helgen deltar med fire lag.

Har du ikke anledning til å se kampen live i hall, er det mulig å følge kampen på TV2 Sumo. Som alltid når det gjelder kamper i Postenligaen oppdateres kamputviklingen dessuten løpende på NHFs online-tjeneste.