Skal heve oss på onsdag – Oppsal Håndball

Skal heve oss på onsdag

Onsdag må Oppsal skjerpe forsvarsinnsatsen når cupfinalist Stabæk legger turen til Oppsal Arena.

Stabæk ga Larvik god motstand i cupfinalen i romjula, og bæringene er så absolutt også med i kampen om bronseplassen i Postenligaen. De ligger i øyeblikket på 5.plass, og har godt heng på lagene over.

Når det gjelder medaljestriden har Stabæk likevel ikke råd til å avgi poeng mot lagene lenger ned på tabellen. Med EM-spillerne Stine Bredal Oftedal, Karoline Næss og Silje Solberg i spissen vil derfor Stabæk neppe ta lett på onsdagens oppgave.

Etter søndagens heller bleke innsats mot Glassverket, der særlig forsvarsspillet var under pari, akter Oppsal å vise seg fram fra sin beste side på onsdag. Hele laget er samstemte i at innstilling og innsats skal preges av vilje til å vinne hver duell, og til å gi gjestene seriøs kamp om poengene. Hjemmebane og underdogsstempel motiverer dessuten alltid ekstra.

Med verdifull hjelp fra publikum er det absolutt mulig å se fram til et jevnt og spennende oppgjør i Oppsal Arena. Kampstart er kl 18.30 – velkommen!