Oppsals første borteseier – Oppsal Håndball

Oppsals første borteseier

Sesongens første borteseier kom med klar margin.

Oppsal viste seg som det sterkeste laget i lørdagens viktige kamp mot Gjøvik i Tranberghallen. Det var jevnt gjennom hele første omgang, men Oppsal gikk til pause med en to måls ledelse 12-14.

Gjøvik klarte aldri å sette ordentlig press på Oppsaljentene i den andre omgangen,  og alt i alt ble sesongens første borteseier for Oppsal av det enklere slaget.

Oppsal  viste stor vilje både i forsvar og angrep. Trener Djordje Teodorovic var strålende fornøyd med topp forsvarsarbeid gjennom 60 minutter, også i angrep fungerte det meste i dag. Mari Hegna var tilbake i storslag etter et lite skadeavbrekk, hun sto for 6 av Oppsals mål i dag.

Toppscorer for Oppsal ble  Izabela Duda med 12 mål.

Med dagens seier har Oppsal godt heng på lagene som befinner seg på det midtre sjiktet av tabellen. På grunn av EM i Serbia venter nå en lang pause i Postenligaen. Neste match for Oppsal er først 6.januar, også det en nøkkelkamp, borte mot Glassverket.

 

KAMPFAKTA
Gjøvik – Oppsal 21-29 (12-14)
Postenligaen kvinner, 8. serierunde
Tranberghallen 17. november 2012

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Madeleine Pettersen – Alette Stang Andersson 1, Mari Hegna 6, Kamilla Ersek 5, Jeanett Granum 1, Julie Kvale, Izabela Duda 12 (3), Helene Opperud, Marthe Johansen, Victoria Korir, Karoline Strømberg, Marte Røkke, og Rannveig Haugen 4.
Toppscorer Gjøvik:
Jaqueline Anastacio 5 (1)
Utvisninger: Oppsal: 3×2 min; Gjøvik:  3×2 min
Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen