Nøkkelkamp på Gjøvik – Oppsal Håndball

Nøkkelkamp på Gjøvik

Lørdagens kamp i Tranberghallen er viktig for å komme unna bunnstriden.

Før lørdagens 8.serierunde ligger Oppsal på 10.plass på tabellen, poenget foran Gjøvik. En seier i Tranberghallen vil derfor være kjærkommen, og vil bringe Oppsal i god kontakt med lagene midt på tabellen.

Gjøvik er likevel på ingen måte noen kasteball når de spiller hjemme. Laget har dessuten vist framgang i de siste kampene etter en heller svak innledning på sesongen. I siste serierunde spilte de uavgjort borte mot Levanger.

Oppsal har hatt et rimelig tøft program så langt i Postenligaen, der de har møtt mange av de absolutte medaljekandidatene. De blå står så langt uten poeng på bortebane, noe de har tenkt å få gjort noe med på lørdag. Det vil være et heltent mannskap som entrer Tranberghallen lørdag kl. 16.00.

Det er ikke lange reisetiden fra Oslo til Gjøvik, så legg gjerne turen dit lørdag ettermiddag. Har du ikke anledning til å se kampen ringside, er det mulig å følge kampen på TV2 Sumo. Som alltid når det gjelder kamper i Postenligaen oppdateres kamputviklingen dessuten løpende på NHFs online-tjeneste.