Stjernekamp på onsdag – Oppsal Håndball

Stjernekamp på onsdag

Oppsal Arena fylles med håndballstjerner når Oppsal skal opp mot Larvik på onsdag.

Det er klart for nok en stor håndballbegivenhet i Oppsal Arena når Larvik kommer på besøk. Ingen tvil hersker om at det er ett av verdens desidert beste klubblag som skal i aksjon mot Oslos eneste Postenligalag.

Larvik står med en helt fantastisk statistikk i toppserien med godt over 250 kamper uten tap. En skal være mer enn bestevenn med julenissen for å tro at seiersrekken skal brytes på onsdag. Likevel er kamper mot Larvik til stor inspirasjon for de andre lagene, og Oppsaljentene vil definitivt gjøre hva de kan for å demme opp mot stjernegalleriet fra Larvik. Det er alltid gøy å møte de beste.

Hvor mange mål scorer Kamilla Ersek på onsdag? Tipp rett antall og vinn en Hummel-trøye signert av Oppsals damelag! Du finner konkurransen her. (Foto: Morten Schau)

Publikum vil garantert få en flott aften i Oppsal Arena. I tillegg til håndball av beste merke vil det bli mye underholdning, både før kampen og i pausen. Etter kampen har du mulighet å bli fotografert sammen med din favorittspiller (husk forhåndspåmelding). Det vil også være anledning til å handle Hummel-produkter denne kvelden. En egen stand vil bli å finne i møterommet bak kiosken fra kl. 17.00.

Og ikke minst; det er gratis adgang. Våre samarbeidspartnere Tveita Senter og Fovea inviterer!

Kampstart er onsdag kl 18.00, og det er ingen grunn til å sitte hjemme. Vær gjerne tidlig ute slik at du får med deg absolutt all moroa. Velkommen til Oppsal Arena!

                                        

Duda var fantastisk mot Tertnes med 17 mål. Hvor mange putter hun mot Larvik? (Foto: Morten Schau)