6. serierunde = ny bortekamp – Oppsal Håndball

6. serierunde = ny bortekamp

Tertnes er motstander i Haukelandshallen på søndag.

Oppsal kom aldri ordentlig inn i forrige seriekamp borte mot Vipers. Søndag er det nye sjanser mot Tertnes, og Oppsaljentene setter kurs vestover med målsetting om poeng.

Oppsaljentene har trent godt siden Vipers-kampen, og trener Djordje Teodorovic er nøktern optimist.
– Det ser veldg positivt ut. Laget blir stadig mer samspilt, og vi har stor entusiasme i gruppa. Vi reiser til Bergen med tro på seier, og gleder oss litt ekstra siden Tertnes tilhører de store klubbene i norsk kvinnehåndball. Samtidig er vi fullt klar over at nivået er så høyt at bortepoeng  forutsetter at vi leverer maks gjennom hele kampen. Der må vi bli mer stabile.


(Foto: Morten Schau)

Tertnes har innledet sesongen med en noe tynn spillerstall og har variert noe i prestasjonene. De har ett toppnivå som utvilsomt er svært bra, men har også vist at de slett ikke er umulig å hamle opp med. Laget ligger på femteplass på tabellen, men i siste kamp spilte Bergenslaget bare uavgjort mot Levanger, riktignok på bortebane.

Lagets største profil er Linn Gossè, venstre kantspiller som er med i diskusjonene rundt en plass i EM-troppen i desember. For øvrig har mange lovende talenter tilhold i Bergensklubben, noe laget tidligere denne uke beviste ved å kvalifisere seg til NM-finalen for juniorer.

For alle som ikke er i Bergen på søndag er det mulig å følge kampen på TV2 Sumo. Som alltid når det gjelder kamper i Postenligaen oppdateres kamputviklingen dessuten løpende på NHFs online-tjeneste. Kampen i Haukelandshallen blåses i gang kl 18.00.

Husk at du nå også enkelt har muligheten til å stemme på din favorittspiller i hver kamp i Postenligaen! Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!