Mer jubel i vente? – Oppsal Håndball

Mer jubel i vente?

Etter full pott i de to siste hjemmekampene skal Oppsaljentene nå krige for de første bortepoengene.

Det skjer på lørdag når Vipers ønsker Oppsal velkommen i Karusshallen i Kristiansand. Og mye taler for et jevnt oppgjør på Sørlandet. Vipers står så langt med tre poeng, mens Oppsal har hentet fire.

Hjemmelagets største stjerne Kristine Lunde-Borgersen er ventelig ikke aktuell for kampen etter overtråkket hun pådro seg på landslaget for to uker siden. Det innebærer likevel ikke at Oppsal går til dekket bord. Vipers har slått godt i fra seg også uten sin play-maker. Lagets to siste kamper mot Tertnes og Storhamar var begge jevne. Ikke minst har den tyske landslagsspilleren Angie Geschke, som ble hentet til Vipers denne sesongen, tatt ansvar og stått fram som en klassespiller.

Alle som ønsker å se kampen må ta turen til Karusshallen siden den ikke blir vist på TV2 Sumo. Et tilbud for hjemmesittere er som alltid å følge kamputviklingen på NHFs online-tjeneste. Kampstart i Kristiansand lørdag kl 16.00.