Høstjakta fortsetter – Oppsal Håndball

Høstjakta fortsetter

Selv om det er tidlig i sesongen snakker vi litt "nøkkelkamp" når Oppsal tar i mot Levanger på onsdag.

Etter å ha bokført sine to første eliteseriepoeng noensinne i forrige ukes kamp mot Sola, venter ny onsdagskamp på hjemmebane for Oppsaljentene.

Nå skrus nivået på motstanden et knepp opp igjen. Levanger er, i likhet med Oppsal, av mange forhåndstippet en plassering midt på tabellen. Onsdagens kamp bør derfor kunne bli jevn og  spennende, og kampen er viktig med tanke på å posisjonere seg et stykke opp på tabellen. Derfor gjelder det ikke minst å ta vare på hjemmebanefordelen i slike oppgjør.

Levanger måtte kjempe for å overleve i Postenligaen i fjor, men har styrket laget siden da. De ligger i øyeblikket på sjetteplass med fem poeng på fire kamper. Trønderne kommer til Oppsal Arena anført av landslagsaktuelle Mari Molid, som gikk fra Byåsen til Levanger før denne sesongen.

Husk at håndball oppleves aller best i hall – velkommen i Oppsal Arena på onsdag!

Marthe Johansen har vist seg fram som en viktig spiller for Oppsal. (Foto: Morten Schau)


Har du ennå ikke skaffet deg sesongkort er det noe vi så absolutt anbefaler. Det gjenstår ni hjemmekamper, så sesongkort gir en god besparelse i forhold til å løse billett fra kamp til kamp. Mer informasjon om de ulike sesongkortalternativene finner du her.

I forbindelse med kampen mot Levanger har du muligheten til å vinne en signert Hummel-treningstrøye. Det eneste du trenger å gjøre er å tippe antall mål Oppsal scorer på onsdag. Tipset sender du per e-post til nyheter@oppsalhandball.no. Frist for innlevering av tips er før kampstart onsdag kl 18.00. Blant de som tipper rett antall scoringer trekkes det ut en heldig vinner, som vil bli annonsert på Oppsals nettsider.