Tid for poeng? – Oppsal Håndball

Tid for poeng?

Etter to tøffe åpningskamper mot klare medaljeaspiranter øker poengsjansene for Oppsal i sesongens andre hjemmekamp.

Oppsal har svingt mye i prestasjonene i debutkampene i Postenligaen. I oppgjørene mot Byåsen og Storhamar har laget i perioder vist kvaliteter så det holder, for så å falle ned på svake nivåer, særlig i avslutningen av kampene.

Når Sola gjester Oppsal Arena på onsdag senkes nivået på motstanden noe, og Oppsaljentene må for første gang finne seg i å stille som favoritter. Gjestene står uten poeng på sine fire første kamper. Det ble klare tap mot Stabæk og Larvik, mens rogalendingene tapte med hhv. tre og to mål for Levanger og Gjøvik.

Det gjenstår ti hjemmekamper denne sesongen, og vi anbefaler så absolutt sesongkort. Det gir en god besparelse i forhold til å løse billett fra kamp til kamp. Mer informasjon om de ulike sesongkortalternativene finner du her.

 

I forbindelse med kampen mot Sola har du muligheten til å vinne en signert Hummel-treningstrøye. Det eneste du trenger å gjøre er å tippe antall mål Oppsal scorer på onsdag. Tipset sender du per e-post til nyheter@oppsalhandball.no. Frist for innlevering av tips er før kampstart onsdag kl 18.00. Blant de som tipper rett antall scoringer trekkes det ut en heldig vinner, som vil bli annonsert på Oppsals nettsider.