Strålende debut av Marie – Oppsal Håndball

Strålende debut av Marie

Marie Sundfør Tømmerbakke fikk en drømmestart på seniornivået. Hun ble kåret til Norges beste spiller i den første av helgens landskamper mot Island.

Norge kom tidlig bakpå foran 200 tilskuere i Oppsal Arena. De norske jentene kjempet seg etter hvert tilbake i kampen, og var nær til slutt nær ved å sikre uavgjort. Kampen endte 22-23. Lise Løke ble norsk toppscorer med 6 mål, mens Marie  Sundfør Tømmerbakke altså ble kåret til Norges beste spiller.

Marie kom på banen etter 15 minutters spill i Oppsal Arena. Siste del av omgangen hadde hun en redningsprosent på hele 60 prosent. Hun fortsatte å storspille i den andre omgangen, og endte til slutt med 14 redninger på 27 skudd i løpet av sine 45 minutter på banen. Det gir en redningsprosent på 52 prosent, rett og slett imponerende i en landslagsdebut.

I morgen, søndag, spiller Norges rekruttlandslag  ny kamp mot Island A. Kampstart er klokken 16.00 i Oppsal Arena, da er det bare å møte opp!