Marie seniordebuterer! – Oppsal Håndball

Marie seniordebuterer!

Marie Sundfør Tømmerbakke er tatt inn i troppen som skal spille rekruttlandslagets kamper mot Island i Oppsal Arena.

Etter mange års innsats på yngre landslag ble det ikke lange pausen fra landslagsoppdrag for Marie. Hun har nå nemlig fått beskjed fra landslagsledelsen om at hun både skal være med på rekruttlandslagets treninger denne uken  og være med i troppen som møter Islands A-landslag lørdag og søndag.

Oppsals store målvaktstalent står bokført med fantastiske 75 landskamper på yngre landslag. De siste par sesongene har hun vært fast på juniorlandslaget der det har blitt 37 landskamper. Juniorkarrieren ble avsluttet med junior-VM i Tsjekkia i sommer, og tidligere har det vanket både VM-sølv og EM-bronse med ungdomslandslaget.

Nå tar Marie et stort skritt videre i idrettskarrieren. Oppsal Håndball gratulerer så mye!

Med Marie på plass i troppen bør den lokale interessen for helgens to landskamper i Oppsal Arena bli stor. Kampstart er klokken 16.00 begge dager.