2. serierunde, første bortekamp – Oppsal Håndball

2. serierunde, første bortekamp

I Oppsaltroppen som entrer Prestrudhallen på onsdag finnes tre spillere som kjenner omgivelsene ekstra godt.

Izabela Duda, Rannveig Haugen og Marthe Johansen har alle tidligere spilt for Storhamar. Det alene gir onsdagens kamp på Hamar en ekstra nerve.

Oppsal kom til kort mot Byåsen i seriepremieren, men viste i åpningskvarteret at de er kapable til å utfordre de beste lagene. Onsdag senkes nivået på motstanden litt, men det må klaffe om de blå skal rokke ved hjemmelaget, som tross alt tok bronse i serien i fjor.

Oppsaljentene er særdeles motiverte før kampen, forteller trener Djordje Teodorovic. -Vi har terpet mye på forsvarsbiten inn mot denne kampen, og føler at vi er bedre stilt enn før kampen mot Byåsen. Arnhild Holmlimo kommer nå også inn, noe som gir oss flere alternativer.

Hamar-laget har denne sesongen mistet Anja Edin til Larvik, men de står likevel godt rustet tilbake. Både Maja Jacobsen og Kamilla Sundmoen er med i landslagstroppen som ble tatt ut i dag, og laget har ytterligere en profil i  linjespilleren Lise Løke.

Da lagene møttes i en treningsturnering nylig, vant Oppsal komfortabelt. Nå er det blanke ark, og Storhamar er dessuten et lag som normalt presterer godt i egen hall. Det vil ikke overraske om dette både blir en jevn og publikumsvennlig kamp. I forhåndstipsene før sesongstart har da også mange eksperter tippet Storhamar og Oppsal som ganske jevngode.

Norsk Tipping holder riktignok hjemmelaget som ganske stor favoritt (odds 1,40). En Oppsalseier blir belønnet med 2,65. PS! Norsk Tipping revurderte sin oddssetting i løpet av onsdag, til hhv 1,70 og 2,00….

Dersom du ikke har anledning til å se kampen live i Prestrudhallen, er det mulig å følge kampen på TV2 Sumo. Som alltid når det gjelder kamper i Postenligaen oppdateres kamputviklingen dessuten løpende på NHFs online-tjeneste. Kampstart er 18.00.

Nå kan du også enkelt stemme på din favorittspiller i hver kamp i Postenligaen! Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!