Ny bakspiller til Oppsal – Oppsal Håndball

Ny bakspiller til Oppsal

Enda en rutinert og anvendelig spiller slutter seg til Oppsal, i første omgang med en avtale som strekker seg ut 2012.

Arnhild Holmlimo (f.1983) er opprinnelig fra Verdal, og da falt det naturlig med håndballsatsing i Levanger. Flere sesonger med 1.divisjonsspill for trønderklubben toppet seg med en supersesong 2004-05, da hun ble den tredje mest-scorende i divisjonen.

Deretter bar det til Oslo og fem sesonger med spill i eliten, først to år i Bækkelaget, så tre sesonger i Nordstrand. De to siste sesongene har Arnhild, som jobber i politiet i Oslo, hjulpet moderklubben Levanger i kamper når de i perioder har slitt med skader.

Arnhild trives også med beach-håndball. Hun var med å vinne gull for Norge i 2010, og i sommer ble det bronse for Norge, for øvrig sammen med to av sine nye lagvenninner i Oppsal; Rannveig Haugen og Kamilla Ersek.

Trener Djordje Teodorovic er svært fornøyd:  
-Arnhild vil bidra til å gi oss flere alternativer for bakspillerrekka, noe som også vil gjøre oss mindre sårbare ved skader.
Han håper det kan være mulig å forlenge samarbeidet, som altså i første omgang strekker seg ut 2012.

Oppsal Håndball ønsker Arnhild Holmlimo hjertelig velkommen!