Ny samarbeidsavtale i Oppsal – Oppsal Håndball

Ny samarbeidsavtale i Oppsal

Kverneland Bil Oslo og Oppsal Handball har inngått en 3-årig sponsoravtale. Avtalen omfatter både breddesiden i Oppsal Håndball og klubbens damelag i Postenligaen, der størstedelen av sponsoratet tilfaller bredden.

Djordje Teodorovic, daglig leder i Oppsal Håndball, er meget godt fornøyd med samarbeidet med Kverneland Bil.  – Avtalen gir oss muligheter til å utvikle klubben videre under forutsigbare rammebetingelser i flere år framover. Medlemmene i klubben vil også selv direkte kunne dra nytte av samarbeidet gjennom en fordelspakke hos Kverneland Bil. Det vil bli informert nærmere om dette senere.

Kverneland Bil Oslo er en ledende forhandler av Ford og Mazda. Bedriften holder til i Strømsveien på Alnabru. Administrerende direktør Erik Wolff er godt fornøyd med avtalen med Oppsal Håndball:

– For oss er det viktig å være synlige i det lokale markedet. Dette får vi realisert gjennom samarbeidet med Oppsal. Samtidig ser vi det enorme frivillige arbeidet som nedlegges i Oppsal Håndball, og som i første rekke kommer barn og unge til gode. Vi er glade over å kunne ta litt samfunnsansvar ved å være med å støtte opp under dette svært viktige arbeidet.