Brasil slo Norge – Oppsal Håndball

Brasil slo Norge

Marie Sundfør Tømmerbakke sto en praktkamp, men Norge tapte likevel sin tredje kamp i Junior-VM.

Junior-VM er i full gang i Tsjekkia. Etter at de to første kampene endte med ettmålsseier mot Kroatia og uavgjort mot Nedlerland, ble det nok en jevn kamp mot Brasil i mesterskapets tredje kamp. De brasilianske jentene, som har overrasket så langt i VM, kunne til slutt bokføre sin tredje seier med 23-21 mot Norge.

Marie Sundfør Tømmerbakke får ros av trenerne for en fantastisk kamp mot Brasil, der hun hadde en redningsprosent på 40. 

Norge har uansett gode muligheter til å gå videre i mesterskapet. De fire beste lagene i puljespillet går videre til 1/8-delsfinaler, og med full pott i de to siste kampene vil Norge trolig kunne sikte seg inn på andreplassen i gruppa.

Onsdag er det hviledag i VM, før Norge avslutter innledningsspillet mot Romania på torsdag og Tunisia på fredag.

Les mer fra junior-VM på NHFs sider
Alle kampene i VM streames direkte på nett her