I ny drakt – Oppsal Håndball

I ny drakt

Oppsal har inngått en sponsoravtale med utstyrsleverandøren Hummel. Damene skal ikles Hummel-bekledning fra topp til tå.

Oppsal Damer elite rykket opp i Postenligaen etter forrige sesong. 12. september blir det garantert fest i Oppsal Arena. Denne onsdagskvelden spilles den aller første kampen i kvinnenes Postenliga 2012/13, der Oppsal for første gang skal være vertskap.
Alt ligger til rette for en stor håndballaften når Byåsen kommer på besøk i åpningskampen. I forbindelse med opprykk til Postenligaen har laget skiftet draktsponsor.

Oppsal har inngått en sponsoravtale med utstyrsleverandøren Hummel. Damene skal ikles Hummel-bekledning fra topp til tå.

 

Hele klubben i Hummel-utstyr.

– Vi er svært glade for at vi har landet denne avtalen med firma assistCo som er ansvarlig for Hummel teamsport i Norge. Oppsal Håndballs flaggskip, damelaget som skal spille i Postenligaen, vil nå framstå i Hummelutstyr både på og utenfor banen. Etter hvert regner jeg med at alle lag i Oppsal Håndball vil benytte seg av tilbudet om rabatert utstyr fra Hummel, sier Christina Bøttger som er nestleder i klubbens styre. 

Oslos største Håndballklubb

Oppsal Håndball er den største håndballklubben i Oslo med over 700 spillere, mer enn 1000 foreldre og flere hundre engasjerte trenere, ledere og frivillige. Klubben har dessuten et av de beste håndballanleggene i Oppsal Arena. Det gror godt i den attraktive klubben som har mange gode lag i yngre klasser.

Se alle bildene på Oppsal Håndballs facebooksider