Djordje Teodorovic – Oppsal Håndball

Djordje Teodorovic

Djordje Teodorovic trer inn som daglig leder i Oppsal Håndball fra 1. august 2012

Ny daglig leder for Oppsal Håndball blir fra og med 1.august Djordje Teodorovic.  Djordje kom først i kontakt med Oppsal Håndball i 1998 og går nå inn i sin niende sesong som hovedtrener for et av A-seniorlagene i klubben.  De siste årene har han vært trener for damelaget. Djordje har jobbet mange år som daglig leder i Nit Hak og slutter i Nit Hak når han i august får ansvaret for Oppsal Håndballs daglige drift og store deler av den sportslige satsingen.  Det sportslige ansvaret for damer over 16 år vil fremdeles ligge hos Sportslig Utvalg Damer.


-Styret ønsker Djordje velkommen som daglig leder og er svært fornøyd med at vi har fått tak i en så kompetent ressurs etter å ha intervjuet flere kandidater, sier styreleder Ingolf Sundfør i en kommentar.

– Djordje har virkelig hjerte for Oppsal Håndball.  Hovedutfordringene vil fremover dreie seg om å styrke Oppsal Håndballs økonomiske fundament slik at vi kan fortsette å utvikle vår satsning på både bredde og elitehåndball, avslutter Sundfør.