Fra Danmark til Oppsal – Oppsal Håndball

Fra Danmark til Oppsal

Nok en erfaren og ettertraktet spiller er klar for Oppsal.

Alette Stang Andersson (f.1984) er bergensjente. Alette, som er høyrekant, var med å spille Bjørnar opp i eliteserien sesongen 2001/02. Karrieren fortsatte med flere sesonger i eliteserien for bergensklubben. 2005/06 storspilte Alette gjennom hele sesongen, noe som resulterte i at hun både ble kåret til årets høyrekant i den hjemlige serien og fikk med to seniorlandskamper.

Etter nesten ett år ute med skade, ble Tertnes neste stopp for Alette. Til tross for mange tilbud fra profilerte klubber, valgte hun å bli i Bergen for å fullføre utdannelsen.Etter endt utdannelse var det lettere å flytte på seg, og turen gikk til «norskeklubben» Ikast (senere FCM Håndbold), der hun ble i tre år. Oppholdet i FCM ble kronet både med dansk mesterskap og seier i EHF-cupen i 2011.

Forrige sesong skiftet Alette klubb i den danske toppserien, til Aalborg. Etter ett år på Nord-Jylland kjennes nå tiden moden for å vende hjem til gamlelandet, og Alette gjør Oslo-jente av seg.

Det er en ettertraktet spiller som nå går inn i Oppsaldrakta. Alette vil bli en meget frisk tilvekst på laget som nå for alvor begynner å ta form.

Oppsal Håndball ønsker Alette Stang Andersson hjertelig velkommen!
 

Alette jubler sammen med Kari-Anne Henriksen fra tiden de spilte sammen i FCM Håndbold. Nå venter ny sesong som lagvenninner i Oppsal.

(Foto: hfoto.dk)