Stortalent til Oppsal – Oppsal Håndball

Stortalent til Oppsal

Unge Karoline Strømberg blir en spennende tilvekst til Oppsals damelag.

Karoline Strømberg (f.1993) kommer til Oppsal fra Rælingen. Der debuterte hun i 1.divisjon allerede som 16-åring sesongen 2009/10. De to seneste sesongene har hun hun spilt 2.divisjon for Rælingen.

Karoline er en talentfull bakspiller, som så langt har resultert i deltakelse på flere regionale landslagssamlinger og også uttak til juniorlandslagssamling i fjor. Oppsaltrener Djordje Teodorovic er meget fornøyd med å få Karoline på laget: -Hun er en spennende og ambisiøs spiller, med stort potensiale. Jeg tror hun vil få fine utviklingsmuligheter hos oss.  

Karoline, som nettopp avsluttet sesongen i Rælingen med en sjetteplass i SPAR-serien, ser fram til å komme i gang med Oppsal og forberedelser til Postenligaen: –Jeg er veldig spent og gleder meg masse!

Oppsal Håndball ønsker Karoline Strømberg hjertelig velkommen!