Oppsal seriemestere! – Oppsal Håndball

Oppsal seriemestere!

Oppsals damelag har levert en smått fantastisk sesong, der kronen på verket kom søndag i form av seriegullet!

Kampen mot allerede dumpeklare Jotun ble en enkel kamp for Oppsal. Første omgang spilte jentene helt fantastisk og allerede etter 15 minutter ledet de 12-4. Marie sto som en vegg i mål og alle spillerne ute på banen ga alt de hadde. Ved pause var stillinga 20-12 til Oppsal.

Oppsal hadde full kontroll også i andre omgang. Oppsal rullerte mer på spillere i denne omgangen, og alle sammen fikk mye spilletid, og til slutt endte oppgjøret med en relativt komfortabel seier 39.29.

Dagens beste Oppsalspiller ble Izabela Duda, og hun noterte seg også med flest scoringer (11 mål).

Vi gratulerer nok en gang spillere og trenerapparatet med opprykk og seriemesterskap – det har vært en fantastisk sesong!

Nå venter en velfortjent pause før en ny oppkjøring står for tur, denne gang mot Postenligaen.