Sesongavslutning i Sogn – Oppsal Håndball

Sesongavslutning i Sogn

Palmesøndag skal det avgjøres hvilket lag som vinner årets 1.divisjon.

Det blir langtur til Årdal for Oppsaldamene på palmesøndag. Der venter et hjemmelag som befinner seg i skikkelig knipe under nedrykksstreken.

Glassverket skygger nå Oppsal, og skal de blå ta hjem seriemesterskapet er det mest sannsynlig kun seier som gjelder mot Jotun. Da lagene møttes i Oppsal Arena i oktober vant Oppsal med 31 mål (!), så i teorien bør sesongens siste kamp være en overkommelig oppgave. De siste kampene har imidlertid hatt noe preg av at sesongen har vært lang, og resultatene har falt noe etter at opprykket til Postenligaen ble klart.

Det skal derfor ikke tas ut noe på forskudd før søndagens sesongavslutning i Årdalshallen. Kampen starter kl 16.00, og det er mulig å følge kampen live på nettradio. Hallo Sogn starter sin sending kl 15.45 på www.hallosogn.moo.no