Tapte siste hjemmekamp – Oppsal Håndball

Tapte siste hjemmekamp

Glassverket ville mest, og vant fortjent 22-31 over et rekordungt Oppsallag i sesongens siste 1.divisjonskamp i Oppsal Arena.

Det var en festlig ramme rundt sesongens siste hjemmekamp, der et stort publikum fikk se at Glassverket tok grep om kampen fra start. Det unge Oppsallaget, med hele 11 spillere født 1991 eller senere, klarte imidlertid lenge å bite seg fast. Det sto 6-6 om lag midtveis i 1.omgang, men gjestene dro noe i fra mot pause (11-15).

Også første halvdel av den andre omgangen var fartsfylt og med spenning. Oppsal lå på det nærmeste to mål bak, men kreftene ebbet noe ut mot slutten av kampen, samtidig som Glassverket var tydelig inspirert av å komme et langt steg nærmere direkte opprykksplass. Dermed økte gjestene sin ledelse i sluttminuttene, og drammenserne kunne ved full tid juble for en komfortabel seier 22-31.

Glassverket vant i kveld fullt fortjent, og de viste at de så absolutt har mer enn nok av kvaliteter til å spille Postenligaen neste sesong. Med minst to poeng i sine siste to hjemmekamper vil Drammenslaget være kvalifisert for øverste nivå.

Selv om det ble et relativt klart tap i dag viste mange av de unge spillerne på Oppsal mye positivt. Med noe mer rutine og selvtillit lover dette veldig bra for rekrutteringen til neste sesong.

Målvakt Marie Sundfør Tømmerbakke ble kåret til beste spiller hos Oppsal, mens prisen på bortelaget gikk til Jeanett Kristiansen.

En kamp gjenstår for Oppsal, borte mot Jotun på palmesøndag. Forutsatt at Glassverket vinner sine to siste kamper, noe som må anses som svært sannsynlig, vil Oppsal trenge seier mot Jotun for å ta hjem seriemesterskapet.