Siste hjemmekamp – Oppsal Håndball

Siste hjemmekamp

Det blir en onsdagskveld helt utenom det vanlige når Glassverket kommer på besøk i Oppsal Arena.

Først og fremst skal det avgjøres hvilket lag som mest sannsynlig vinner årets 1.divisjon. Med poeng til Oppsal på onsdag vil tabelltoppen være uinntakelig, uansett resultat i siste seriekamp borte mot Jotun. Med en eventuell seier til Glassverket vil drammenserne ha skaffet seg mulighet til å ta hjem divisjonsseieren, forutsatt at laget tar minst tre poeng i sine siste to kamper mot Sverresborg og Utleira, samtidig som Oppsal skulle vende hjem uten poeng fra Jotun-kampen. Fordel Oppsal med andre ord, som har to «matchballer».

Glassverket slo Oppsal i Drammenshallen i februar, i en kamp som svingte mye. Oppsaljentene har altså en del å revansjere, og laget har dessuten sikkert et sterkt ønske om å vise seg fram fra sin beste side i sesongens siste opptreden foran hjemmepublikummet.

Det bør bli masse mennesker på tribunen i Oppsal Arena onsdag kveld, der kampstart er kl 19.00.

Og etter kampen, uansett hva utfallet måtte bli, blir det storslagen opprykksfest for Oppsaljentene.
I kiosken i Oppsal Arena selges det et begrenset antall billetter til festlighetene. Her er det 18-års aldersgrense og billetten, som koster 100 kroner, inkluderer inngang og noe servering.

Izabela Duda står med fantastiske 251 mål så langt før sesongens to siste kamper. Det gir et snitt på 10,5 scoringer per kamp!  (Arkivfoto: Morten Schau)