Marie til Scandinavian Open – Oppsal Håndball

Marie til Scandinavian Open

Marie Sundfør Tømmerbakke skal neste uke på samling og i kamper med juniorlandslaget i Brumunddal.

Samlingen starter med tre treningsdager, før det blir kamper mot kvalifisert motstand: Sverige, Danmark og Polen.

Dette er juniorjentenes siste forberedelser før den forestående VM-kvalifiseringen, som går av stabelen i Helsingborg i påska. Der skal Sverige, Slovakia, Slovenia og Norge gjøre opp om to plasser til sommerens VM i Tsjekkia.

Marie har vært med på de yngre landslagene i mange år. Hun står i dag med 57 landskamper, og er den av dagens juniorspillere som står med nest flest bokførte kamper for Norge! Vi er overbevist om at mange flere kamper i landslagsdrakt venter for Oppsals store målvaktstalent.

Vi ønsker masse lykke til på samling og i kamper i Scandinavian Open!

Lenke til NHFs innkalling til samling 20.-25. mars