Ettmålstap for Selbu – Oppsal Håndball

Ettmålstap for Selbu

Oppsaldamene gikk på sesongens andre tap da Selbu vant 29-28 i Selbuhallen.

1.omgang i Selbuhallen var langt under pari for Oppsals del. Lite fungerte, og laget var rett og slett ikke nok «på». Hjemmeledelse 17-10 ved pause sier det meste.

Det bedret seg vesentlig etter hvilen. Oppsal tok mer grep om kampen og jobbet seg sakte men sikkert innpå. De kom helt ajour tre minutter før full tid (27-27) og hadde også 28-28 ved full tid. Selbu var imidlertid tildelt et direkte frikast i det sluttsignalet lød, et frikast som ble satt rett i krysset av Thale Tremoen. En svært spennende avslutning på kampen med andre ord, der det ble hjemmelaget som kunne juble for to poeng og en fin «skalp».

Mari Hegna ble kåret til Oppsals beste spiller, i en kamp der mange av de yngre spillerne fikk mye spilletid. Mari Hegna og Izabela Duda scoret 9 mål hver for Oppsal. Vilde Graven Stokke ble utpekt til hjemmelagets beste spiller, der nestor Trine Haltvik også viste at hun fortsatt duger med 5 scoringer.

Neste kamp er seriefinalen mot Glassverket i Oppsal Arena 28.mars. Skal det bli revansje for bortetapet for Glassverket, må prestasjonene opp flere hakk fra det som ble vist i 1.omgang i Selbuhallen.