Damelaget klare for Postenligaen! – Oppsal Håndball

Damelaget klare for Postenligaen!

Med tre serierunder igjen er det klart at Oppsal spiller Postenligaen 2012/13!!!
Vi gratulerer med en fantastisk sesong!

I Lørenskoghallen var det aldri match, til det var Oppsal altfor gode mot et tafatt hjemmelag. Allerede etter ti minutters spill var Oppsal 5 mål foran, og kampen fortsatte med enveiskjøring. 19-10 sto det ved pause, og da kampen ble blåst av viste tavla 37-19 til Oppsal.

Når samtidig resultatet fra Bækkelaget-Nordstrand tikket inn (26-24) kunne spillere, støtteapparat og supportere slippe jubelen løs. Oppsals forsprang ned til Nordstrand på kvalifiseringsplassen er nå umulig å hente inn.

Det blir Postenligaspill for Oppsals damelag neste sesong!

Det var klasseforskjell mellom lagene i Lørenskoghallen. Fjellhammer hadde tilsynelatende ingen tro på at dette kunne gå, og disponerte deretter. Gjennom hele den første omgangen ble det kjørt både tre og fire merker på Oppsal, uten særlig hell.

I den andre omgangen la Fjellhammer inn merkene, og omgangen bar mer preg av en håndballkamp, fremdeles med Oppsal en klasse eller to bedre enn vertene.

På et særdeles opplagt Oppsal, der alle bidro sterkt, ble Izabela Duda kåret til banens beste. Hun noterte seg igjen for drøssevis med scoringer, og stoppet denne gang på 15, hvorav 9 spillemål. Martine Auvi ble utpekt til Fjellhammers beste spiller.

Tre serierunder gjenstår før en fantastisk sesong er over. Først gjelder det Selbu på bortebane kommende helg, før det blir stor opprykksfest og seriefinale mot Glassverket i Oppsal Arena onsdag 28. mars. Sett av kvelden!!!

KAMPFAKTA
Fjellhammer – Oppsal 19-37 (10-19)
1.divisjon kvinner, 23.serierunde
Lørenskoghallen 7. mars 2012
Oppsal: Stine Mikkelsen, Marie Sundfør Tømmerbakke – June Bøttger, Izabela Duda 15 (6), Hæge Fagerhus 2, Jeanett Granum, Janne-Vivi Haraldsen 5, Mari Hegna 9, Kari-Anne Henriksen 3, Victoria Korir, Kine Rustad Kristiansen, Julie Kvale 1, Helene Opperud og Marte Røkke 2.
Toppscorer Fjellhammer: Oda Herseth Noppi 5
Utvisninger: Oppsal 2×2 min; Fjellhammer 2×2 min
Dommere: Tore Andersen og Hans Petter S. Andersen

Oppsal klare for Postenligaen (noblad.no)

Duda var nok en gang i det «umulige» hjørnet. (Arkivfoto: Morten Schau)

 

Klare for Postenligaen 2012/13- gratulerer!!! (Arkivfoto: Morten Schau)