Bortekamp, nesten hjemme – Oppsal Håndball

Bortekamp, nesten hjemme

Onsdag er det duket for den fjerde siste kampen i årets 1.divisjon når Fjellhammer tar i mot i Lørenskoghallen.

Oppsal troner fortsatt på toppen av tabellen. Damene trenger likevel noen poeng til før opprykket til øverste nivå vil være et faktum.

Ingen poeng kommer av seg til, og på tampen av en lang sesong kan ingen seire tas ut i forkant. Onsdagens motstander gjorde også mange mål mot Oppsal i lagenes møte i Oppsal Arena i høst, men forsvaret til FIL-jentene var den gang ikke av særlig kaliber (39-31).

Fjellhammer har fem kamper igjen, og kan på sin 10.plass se rimelig sikre ut når det gjelder fornyet kontrakt. Det er imidlertid bare to poeng ned til Jotun på siste nedrykksplass, og Jotun har FIL på innbyrdes oppgjør, så romerikingene trenger ytterligere ett poeng eller to for å være helt sikre. Hjemmelaget kommer derfor til å bite godt i fra seg, og et oppgjør mot serielederne gir i seg selv alle lag litt ekstra psykologisk motivasjon.

Kampstart i Lørenskoghallen er kl 18.00. Oppsalfolket oppfordres med dette å legge turen dit på onsdag!