Målorgie i Bækkelagshallen – Oppsal Håndball

Målorgie i Bækkelagshallen

Det ble en målfest av de sjeldne da Oppsaldamene slo BSK 39-32.

Oppsal startet kampen noe ukonsentrert i forsvar, og hjemmelaget var med på notene de første 7-8 minuttene av kampen. Da kom Oppsal for første gang i ledelse (6-7), og siden hadde serielederne full kontroll. Ved pause var forspranget sju mål, og på det meste var Oppsal ti mål foran.

Oppgjøret ble av de mer underholdende vi har sett under årets sesong. Ingen av lagene vartet opp med forsvarsspill av klasse, og da ble det uvanlig mange mål på tavla. BSK-jentene skal ha honnør for innsats og vilje, men de møtte overmakten i divisjonens beste lag, og bør vel alt i alt være tilfredse med resultatet. Om ikke annet var kvelden en stor forbedring fra kampen i høst da de tapte med 16 mål i Oppsal Arena.

På et Oppsallag som i perioder viste glimrende offensive kvaliteter ble Mari Hegna kåret til beste spiller, mens Izabela Duda ble toppscorer med ni mål. Debutant Hæge Fagerhus fikk også vist seg fram med fire mål fra høyrekanten.
Kristine Breistøl noterte seg for åtte mål hos BSK, der målvakt Agnes Meyer ble utpekt til hjemmelagets beste spiller.

Det gjenstår nå fem kamper for Oppsal i årets 1.divisjon. Det trengs fortsatt noen poeng, men vi ser overhode ingen grunn til pessimisme. Postenligaen 2012/13 er nærmere enn noen gang!

KAMPFAKTA
Bækkelaget – Oppsal 32-39 (15-22)

1.divisjon kvinner, 21.serierunde
Bækkelagshallen 22. februar 2012

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke – June Bøttger, Izabela Duda 9 (3), Hæge Fagerhus 4, Jeanett Granum 1, Janne-Vivi Haraldsen 5, Mari Hegna 8, Kari-Anne Henriksen 5, Victoria Korir 2, Kine Rustad Kristiansen 4, Julie Kvale 1, Helene Opperud, Marte Røkke og Stine Walquist.
Toppscorer Bækkelaget:
Kristine Breistøl 8
Utvisninger
: Oppsal 1×2 min; Bækkelaget 2×2 min
Dommere: Knut Brateng og Peter Paulsboe

Mari Hegna noterte seg for åtte mål og ble kåret til Oppsal beste. (Arkivfoto: Morten Schau)