Lokaloppgjør på onsdag – Oppsal Håndball

Lokaloppgjør på onsdag

Alt ligger til rette for et spennende nabooppgjør i Bækkelagshallen onsdag.

De suverene serielederne utfordres onsdag av Bækkelaget, som holder fjerdeplassen på tabellen. BSK har fem poeng opp til Nordstrand på kvalifiseringsplass, med en kamp mindre spilt. Opprykksmuligheten er fortsatt til stede for gultrøyene, som derfor vil møte godt motivert til onsdagens kamp.

Det vil også gjelde Oppsal, som står med imponerende 38 poeng på 20 kamper. Likefullt trengs det fortsatt en del poeng for endelig å kunne spikre opprykket til øverste nivå.

Da lagene møttes i Oppsal Arena i november ble BSK overkjørt av Oppsal (40-24). Kampen i Bækkelagshallen vil ventelig bli atskillig jevnere. Skal vi våge oss på et tips må det likevel bli at Oppsal, anført av sine rutinerte nøkkelspillere, ror sesongens tjuende to-poenger i havn.

Håndballinteresserte anbefales på det varmeste å sette av onsdagskvelden til et besøk i Bækkelagshallen. Kampstart er kl 19.00.