Gjorde jobben mot Årstad – Oppsal Håndball

Gjorde jobben mot Årstad

Som forventet hentet Oppsaldamene to nye poeng i Oppsal Arena på søndag.

Så godt som nedrykksklare Årstad kom til Oppsal Arena med 8 spillere, og hadde som ventet lite å stille opp mot Oppsal.

Det vil si, Årstad førte første halvdel av den første omgangen da Oppsal startet med nesten ren juniorrekke. Ungjentene kom bra i gang, men det stokket seg litt etterhvert, slik at gjestene på det meste lå fem mål foran (3-8).

Med mer rutine på banen kom imidlertid Oppsal raskt ajour, og ved pause var hjemmelaget i ledelse med to mål.

Den andre omgangen startet med klar Oppsaldominans, og det var aldri spenning knyttet til kamputfallet. Hjemmejentene gjorde jobben, men ikke så veldig mye mer heller, selv om seieren til slutt ble på 13 mål. Det ble mange brente sjanser utover i omgangen, noe som bidro til at Oppsal denne gang stoppet på «bare» 33 scoringer.

Playmaker Kari-Anne Henriksen ble nok en gang utpekt som hjemmelagets beste spiller, mens Årstads keeper Miriam Øijordsbakken fortjent fikk prisen på bortelaget. Toppscorer ble nok en gang Izabela Duda, denne gang med 12 nettkjenninger.

Med 6 serierunder igjen ser det mer enn lyst ut for Oppsal, som ligger fire poeng foran Glassverket på andre, mens det er seks poeng ned til Nordstrand på kvalifiseringsplassen.

Neste oppgave for Oppsaldamene er Bækkelaget borte om halvannen uke. Alt bør ligge til rette for et morsomt lokaloppgjør i Bækkelagshallen.