Solid hjemmeseier – Oppsal Håndball

Solid hjemmeseier

Oppsaldamene var tilbake på vinnersporet i Oppsal Arena lørdag, da de slo Viking 39-23.

Oppsal tok hånd om kampen fra start, og opparbeidet seg tidlig en komfortabel ledelse. Ved pause var hjemmelaget ti mål foran (20-10), og det var tydelig at tapet mot Glassverket sist ikke hadde gjort så mye med selvtilliten.

Andre omgang ble da en ren formalitet, og det ga også rom for mye spilletid på de yngre jentene, som klarte seg bra. Kampen endte 39-23, og mange tegnet seg med scoringer.

Flest mål i kveld, ti hver, hadde Izabela Duda og Janne Vivi Haraldsen (bildet), og sistnevnte ble også kåret til Oppsals beste spiller. På bortelaget falt valget på Camilla Opsal, som også noterte seg for mer enn halvparten av Vikings mål.

Det er ny kamp i Oppsal Arena allerede i morgen kl 16.00, da mot Årstad. Lukter vi scoringsrekord?