Dobbel hjemmekamp – Oppsal Håndball

Dobbel hjemmekamp

Oppsaldamene spiller hjemme både lørdag og søndag, begge dager venter vestlandsk motstand.

Lørdag er det Viking TIF som gjester Oppsal Arena, mens det er Årstad som står på søndagsprogrammet. Etter at Oppsal fikk sesongens første tap mot Glassverket i forrige serierunde, synes helgens to oppgjør kanskje å være av det noe enklere slaget.

Ut fra tabellsituasjonen er det Viking som bør yte hardest motstand. Laget ligger i øyeblikket på niendeplass på tabellen med 13 poeng. Bergenserne kan på ingen måte føle seg sikre på å beholde plassen, og vil sikkert stå på optimalt mot suverene hjemmejenter. Oppsal vant bortemøtet tidlig i desember med elleve mål.

Årstad synes på sin side fortapte nest nederst på tabellen med bare 3 poeng. Det er hele ti poeng opp til sikker plass. Da lagene møttes i Bergen i november vant Oppsal med solide sifre.

På papiret bør derfor helgens kamper kunne gi full pott til Oppsaljentene, men nå er det ikke slik at poengene kommer av seg selv. Det må vilje og innsats til mot alle motstandere i 1.divisjon, selv på hjemmebane mot antatt svakere lag.

Lørdagens kamp starter kl 18.00, mens søndagskampen blåses i gang kl 16.00.
Velkommen til to hyggelige håndballopplevelser i Oppsal Arena!