Hæge Fagerhus til Oppsal – Oppsal Håndball

Hæge Fagerhus til Oppsal

Ny spiller med erfaring og rutine er klar for Oppsaldrakta.

Hæge Fagerhus, født 1979, er en meget rutinert spiller med erfaring fra toppnivå både i Norge og i utlandet. Hun har spilt for flere klubber i eliteserien i Norge, sist for Fjellhammer, og har dessuten erfaring fra Tysklands øverste nivå gjennom to sesonger i Oldenburg. Hun står også bokført med nærmere 30 kamper på junior- og rekruttlandslag. Hæge er i utgangspunktet venstrehendt kantspiller, men kan også innta andre posisjoner.

Hun kommer til Oppsal fra Rælingen, der hun ikke har spilt siden sesongen 2009/2010 grunnet svangerskap og fødsel. I Rælingen spilte hun for øvrig en tid sammen med Oppsal-playmaker Kari-Anne Henriksen.

Hæge, som vil være spilleklar for Oppsal 14. februar, vil gi damelaget ytterligere slagkraft i siste del av sesongen.

Hæge Fagerhus sitt engasjement er i sin helhet sponset av Cleanit AS.

Vi ønsker Hæge hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!