Oppsals første tap – Oppsal Håndball

Oppsals første tap

Prestasjonene i "seriefinalen" svingte veldig, og mest hos Oppsal, som til slutt tapte med fire mål.

Hjemmelaget åpnet nervøst i Drammenshallen, der Oppsal tok føringen de første minuttene. Så snudde kampbildet, der det meste låste seg for Oppsal, og Glassverket fosset fra til firemålsledelse (10-6). Det siste kvarteret av omgangen var Oppsal igjen tilbake på høyden, og de gikk til pause med komfortabel ledelse 11-16. Andre halvdel av omgangen ble med andre ord vunnet 10-1!

Dessverre var ikke fokus der i samme grad i den andre omgangen. Glassverket kom altfor lett til, samtidig som Oppsal var svake framover, spesielt i etablert angrep. Det var jevnt og spenning til det var i underkant av 10 min igjen, men avslutningen var det Glassverket som behersket best denne gang. Dermed ble drammenserne første lag i årets 1.divisjon som tok poeng mot Oppsal. Det er bare å gratulere! I perioder viste da også hjemmelaget Postenligakvaliteter, foran et imponerende stort publikum. 1130 tilskuere er veldig bra!

Mari Hegna ble kårets til Oppsals beste spiller, mens Glassverkets målvakt Hilde Skogstad sto fram som banens beste. Hun leverte en meget god 2.omgang.

Selv om det ble tap i kveld er Oppsal fortsatt den ubestridte ener i 1.divisjon. Glassverket ligger fire poeng bak på den andre opprykksplassen. Dessuten; det blir revansjemulighet når lagene møtes i Oppsal Arena i nest siste serierunde, 28. mars!