Klare for kamp – Oppsal Håndball

Klare for kamp

Oppsaljentene satser alt på å opprettholde seiersrekken i Drammenhallen onsdag kveld.

Onsdag kveld er det omsider klart for sesongens første møte mellom Glassverket og Oppsal, ved sesongstart av mange vurdert som de to største opprykksfavorittene. Oppsal har til de grader innfridd favorittipset, mens Glassverket har variert noe i prestasjonene, selv om de Drammenslaget fortsatt ligger på direkte opprykksplass.

Drammenserne tapte borte mot BSK på søndag, og befinner seg i øyeblikket seks poeng bak Oppsal, som er uten poengtap. Oppgjøret er viktig for begge lag, der spesielt Glassverket vil trenge poeng for at Nordstrand ikke skal bli altfor innpåslitne i kampen om andreplassen på tabellen.

Hjemmelaget vil imidlertid ikke få noe gratis. Oppsal stiller meget godt forberedt, og trener Djordje Teodorovic forteller om en meget tent spillergruppe. -Inngangen til kampen har vært god. Vi stiller godt forberedt, og gleder oss til å møte kvalifisert motstand, forhåpentligvis foran mye publikum. Glassverket er et godt lag, og trolig blir det en jevn kamp, men vi håper å avgjøre til vår fordel gjennom mer rutine.

En kveldstur til Drammenshallen anbefales på det varmeste! Avkast går kl 19.00.

Dersom du ikke har anledning til en Drammenstur, vil det være mulig å få meg seg kampens utvikling her på Oppsals nettsider, der vi følger kampen fra start til slutt.

Glassverkets nettsider

Oppsaljentene spionerte på Glassverket (noblad.no)

Spennende toppoppgjør (NHF)