Ny kamp på lørdag – Oppsal Håndball

Ny kamp på lørdag

For andre helg på rad utfordres Oppsals damelag av trøndere. Lørdag er det Utleira som skal prøve seg i Oppsal Arena.

Lørdagens motstander er så definitivt i poengnød. Utleira ligger nemlig utsatt til på plassen rett under nedrykksstreken, selv om de har en del færre spilte kamper enn lagene over. At trønderne skal plukke poeng i Oppsal Arena på lørdag er det neppe mange som tror sterkt på. Likevel skal det påpekes at Utleira startet 2012 veldig bra, med femmålsseier mot Skrim.

Lagene møttes i Trondheim i desember, i en kamp som Oppsal vant rimelig komfortabelt (24-30). Selv om Oppsaljentene har variert en del prestasjonsmessig så langt i det nye året, har vi tro på at seiersrekken utvides til 17 kamper lørdag kveld.

Publikum ønskes hjertelig velkommen lørdag kl 18.00 i Oppsal Arena!

Lenke til Utleira’s nettsider